Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Strinjam se Več o temPet razlogov zakaj kupovati v E-trgovini Clarus


  • Enostaven in hiter nakup - Spletni nakup lahko opravite že v vsega skupaj petih klikih. Stran je pregledna in uporabniku prijazna ter nudi vse ključne informacije, ki jih uporabnik pri postopku spletnega nakupa potrebuje.

 

  • Širok izbor ponudbe - V svojem prodajnem repertoarju nudimo široko izbiro kontaktnih leč in dodatkov priznanih blagovnih znamk za še tako zahtevne okuse.

 

  • Lično in varno pakiranje - Nakupljeno blago varno zapakiramo v Clarusove škatle in z notranje strani še dodatno zaščitimo, da pri transportu ne pride do poškodb.   

 

  • Hitra in BREZPLAČNA dostava - Naročeno blago do 14:00 ure gre ponavadi še isti dan na pošto. V kolikor naročenih artiklov ni na zalogi, Vas naše osebje o tem prijazno obvesti in sporoči približen rok dostave. Neglede na višino zneska nakupa, naročeno blago tudi BREZPLAČNO dostavimo.