Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Strinjam se Več o temBrezplačna dostava

Poleg hitrega in enostavnega spletnega nakupa, v E-trgovini Clarus svojim strankam nudimo tudi BREZPLAČNO DOSTAVO. Blago, naročeno v E-trgovini Clarus, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču, običajno še isti dan. 

Čas dostave je od ponedeljka do petka. Dobavni rok začne teči ob 14.00 uri na dan, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo "potrjeno". Dobavni rok je takoj iz zaloge ali v izjemnih primerih največ do 21 delovnih dni. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu.

Kadar ima naročeno blago različne dobavne roke, bo blago dostavljeno v roku, ki velja za izdelek z najdaljšim dobavnim rokom.  

Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah - lahko vam dostavijo paket tudi na delovno mesto oz. na drugi željeni naslov. Če dostava ni uspešna, oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete osebno v depojih GLS Slovenija po celotni Sloveniji. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM).